Govaplast picknicktafel bij Placora Outdoor Oostende

Merken

Partners in duurzaamheid

De merken en leveranciers waarmee we samenwerken blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. Het zit in het DNA van Placora Outdoor om mee de impact van productie op het milieu onder controle te houden.

Zo kiezen we bewust voor merken die gebruik maken van gerecycleerde materiaal en die innovatieve technieken inzetten om mooie en kwaliteitsvolle producten op de markt te brengen.

Govaplast - Switch to Quality

Recycleren is vandaag nog een keuze. Morgen is het is een noodzaak. Met Govaplast bewijzen we al sinds 1995 dat er een duurzame oplossing bestaat voor de plastic afvalstroom.

Bij de oprichting van Govaerts Recycling nv in 1995 hadden we helemaal geen ervaring in de recyclingsector. We leerden echter snel waardoor onze productie-eenheid al gauw uitgroeide tot een groot machinepark. Dankzij een mix van voortdurende vernieuwing en flink wat lef zijn we vandaag marktleider in de productie van duurzame producten in gerecycled plastic.

Govaplast website 

77 Products - Een verhaal vol mogelijkheden

Het 77 verhaal vindt zijn oorstprong in meer dan 30 jaar ervaring het produceren van kunststof constructies. Omdat het milieu ons nauw aan het hart ligt dragen we ons steentje bij in het upcyclen van verloren pastic tot exclusieve architecturale producten. Met onze zelfontwikkelde ecologische primer en coating op basis van kurk kunnen we elk object de gewenste kleur en afwerking geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast biedt 77 Products ook tuinobjecten en stadmeubilair in verschillende soorten staal. Design en duurzaamheid worden in deze op maat geproduceerde producten op unieke wijze verenigd.

Cosymoose - The higest foam-coating technology

Cosymoose staat voor creativiteit, stijlvol design en innovatieve duurzaamheid.

De combinatie van een strak Scandinavisch design met doorgedreven materiaalkennis en hightech technologie maakt het merk uniek in zijn segment. Samen met de productiepartners beschikt Cosymoose over de knowhow en materialen om naadloze en UV-bestendige zitmeubelen te produceren die waterdicht, schimmelbestendig en scheurvrij zijn.

De unieke schuimcoating laat ons toe om eender welke vorm te produceren,  van gepersonaliseerde zitkussens tot volledige custommade design meubelstukken in alle kleuren en formaten.

IO-Box - Slimme brievenbussen

Met Io-Box bieden we een uitgebreid gamma aan brievenbus-oplossingen aan voor appartementsgebouwen of andere gemeenschappelijke woonentiteiten. De noden en wensen van elke klant en de mogelijkheden van het gebouw zijn het uitgangspunt om een opstelling op maat voor te stellen.

Zowel voor binnen als buiten combineren we de verschillende modules tot een mooi en functioneel geheel. Elke constructie is maatwerk van hoog niveau, vanaf het ontwerp tot de plaatsing en de dienst-na-verkoop!

Interesse in onze producten?

Wij komen graag langs om ons diverse aanbod voor te stellen en een woordje uitleg te geven. Contacteer ons gerust voor een afspraak.

terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact