Govaplast picknicktafel bij Placora Outdoor Oostende

Merken

Partners in duurzaamheid

De merken en leveranciers waarmee we samenwerken blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. Het zit in het DNA van Placora Outdoor om mee de impact van productie op het milieu onder controle te houden.

Zo kiezen we bewust voor merken die gebruik maken van gerecycleerde materiaal en die innovatieve technieken inzetten om mooie en kwaliteitsvolle producten op de markt te brengen.

Govaplast - Switch to Quality

Recycleren is vandaag nog een keuze. Morgen is het is een noodzaak. Met Govaplast bewijzen we al sinds 1995 dat er een duurzame oplossing bestaat voor de plastic afvalstroom.

Bij de oprichting van Govaerts Recycling nv in 1995 hadden we helemaal geen ervaring in de recyclingsector. We leerden echter snel waardoor onze productie-eenheid al gauw uitgroeide tot een groot machinepark. Dankzij een mix van voortdurende vernieuwing en flink wat lef zijn we vandaag marktleider in de productie van duurzame producten in gerecycled plastic.

Govaplast website 

IO-Box - Slimme brievenbussen

Met Io-Box bieden we een uitgebreid gamma aan brievenbus-oplossingen aan voor appartementsgebouwen of andere gemeenschappelijke woonentiteiten. De noden en wensen van elke klant en de mogelijkheden van het gebouw zijn het uitgangspunt om een opstelling op maat voor te stellen.

Zowel voor binnen als buiten combineren we de verschillende modules tot een mooi en functioneel geheel. Elke constructie is maatwerk van hoog niveau, vanaf het ontwerp tot de plaatsing en de dienst-na-verkoop!

Interesse in onze producten?

Wij komen graag langs om ons diverse aanbod voor te stellen en een woordje uitleg te geven. Contacteer ons gerust voor een afspraak.

terug naar overzicht

Neem vrijblijvend contact